Seniorenbeurs 23 april 2022

Voor iedere oudere wat wils op de Seniorenbeurs

Dè Seniorenbeurs vindt plaats op 23 april in de Brinkhoeve (Kerkstraat 12) en de Boekenstal (Dorpsstraat 34) in Poortugaal. Tussen 10.00 en 16.00 uur staan stands in de Brinkhoeve, worden in beide locaties lezingen gehouden, helpt Seniorweb in de Boekenstal mensen met computer of telefoonproblemen, is er een modeshow en een optreden van een popkoor. Er is van alles te zien, horen en beleven wat interessant is voor ouderen in Albrandswaard en omgeving. Hieronder ziet u een opsomming van de deelnemende standhouders, de onderstreepte deelnemers geven ook nog een presentatie of optreden. We hopen u te mogen begroeten bij deze beurs, die wordt georganiseerd door Welzijn Albrandswaard, ’t Hoorhuys, OVA, Plus Hofland, Hart van Poortugaal en Stichting Gemeenschapsfonds Albrandswaard.

Planning Boekenstal

TijdstipBoekenstal
10.30Luistergoud – Luisteren en de basis van goede communicatie
11.30Optreden Popkoor J2Sing
12.30Ambulance
13.30Nederlandse Vereniging voor Vrijwillig Levenseinde
14.30ZorgMies – Ouderen langer thuis
15.30Brandweer

Planning Brinkhoeve

TijdstipBrinkhoeve 1Brinkhoeve 2Brinkhoeve grote zaal
10.00ZorgMies – Ouderen langer thuis 
11.00Oudheidskamer PoortugaalBrandweer – wat wel en niet doen bij brand 
12.00Luistergoud – Luisteren en de basis van goede communicatieEvelien uitvaart 
13.00Biologisch gezondLevenscoachOptreden Popkoor J2Sing
14.00123 MatrasadviesTOM OptiekModeshow C&C Mode Rhoon
15.00Ambulance – veiligheid en reanimatieWidex Hoortoestellen 

Deelnemers

Aafje, Antes, Welzijn Albrandswaard, Ouderenvereniging Albrandswaard (OVA), Apetito, Ergotherapie Barendrecht, Cirkel van Afscheid, Confidence Life Coach & Spiritueel Medium, verkoop aloë vera producten, verkoop van sieraden, Evelien Uitvaartzorg, HB Interieurs, ’t Hoorhuys, Widex Hoortoestellen Nederland, Natuur Compleet reformwinkel, Optiek TOM, Plus Hofland, Stichting SPAL (Aad Wijntjes), Adrie van der Zwan Uitvaart, Biologisch Gezond, Videoclub Lux, schrijfster Jopie Royé, Careyn Hart van Groenewoud, wijkagenten, brandweer, ambulance, Argos (Hooge Werf en Klepperwei), Ger Meijdam, Seniorweb, HomeInstead, 123 Matrasadvies, ZorgMies, verkoop van homeopathische producten, Jolanda van Es bloemschikken en verkoop van zeepjes, orthomoleculair voedingscoach, C&C Mode, Torta di Donna, Zorgboerderij de Buytenhof, Seniorenvereniging Zalmplaat, Oudheidskamer, Van Vliet Hypotheken & Verzekeringen, Lint Notarissen, Koninklijke Visio Expertisecentrum voor slechtzienden, Nederlandse Vereniging voor vrijwillig Levenseinde NVVE, Luistergoud, Buurtpreventie en popkoor J2Sing.