Esperanza Kom Erbij


In de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Esperanza weer twee leuke Kom Erbij bijeenkomsten voor de ouderen uit Albrandswaard.

Maandag 4 oktober: Pannenkoeken lunch nieuwe Restaurant Abel
Een gezellige smaakvolle Kom Erbij bijeenkomst in samenwerking met Remco Abel. Dit keer in het nieuwe Restaurant Abel.
Vanaf 11.15 uur is iedereen hartelijk welkom. Het duurt tot circa 14.00 uur.
Na de koffie of de thee met een “Kom Erbij gebakje” komen rond het middaguur de overheerlijke pannenkoeken op tafel.

Troubadour Robert zal met hart en ziel alles muzikaal opluisteren.
Op verrassende wijze zal hij, begeleid op gitaar of accordeon, liedjes voor u zingen en als u het wilt mag u natuurlijk meezingen.
Emy Kuivenhoven, wijkagent in Poortugaal, zal met enkele collega`s aanwezig zijn om op een informele manier iets te vertellen over veiligheid.
Naast de vrijwilligers zullen ook mensen van dagbesteding Stichting Capabel, waar Abel een samenwerking mee heeft, assisteren bij het bedienen en de voorbereiding.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk:
Via website: https://abel-restaurant.nl/reserveren/ (onder “speciale dagen”)
Via e-mail: info@abel-restaurant.nl
Via telefoon: 010-5011500 (ma t/m vrij 10.00 – 17.00 uur)

Woensdag 6 oktober: Sgt. Wilson’s Airforce Show
De show “Music at the hangar” uit de romantische nostalgische tijd van de jaren 40-50 wordt gepresenteerd in de grote zaal van de Maranathakerk in Rhoon. Voor sfeerbeelden bezoek deze website: www.armyshow.nl

Aanvang 14.00 uur. Het duurt tot circa 15.45 uur.

Drie “army” dames zingen onder het commando van Sergeant Wilson muziek van Glenn Miller, de swing van de Andrew Sisters, Frankie Lane, Rosemary Clooney, Doris Day en vele andere topsterren uit het midden van de vorige eeuw.
Het is niet alleen de muziek maar er wordt een theaterspektakel neergezet van het hoogste niveau. Een onvergetelijke show met zang, dans, humor, speciale licht- en geluidseffecten uit vervlogen ‘army’ tijden.
Sgt. Wilson geeft met z’n drie dames jaarlijks 120 optredens over de hele wereld waaronder een tour in Canada. Ook hebben zij opgetreden bij o.a. de Nationale veteranen dag in Den Haag en bij paleis Het Loo in Apeldoorn.
Deze professionele show is een spektakel dat u niet mag missen.
Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk:
Via e-mail: esperanzakomerbij@gmail.com
Via telefoon: 06-20393418

Bij het aanmelden voor beide bijeenkomsten i.v.m. de corona maatregelen graag vermelden: naam, alleen of met partner, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Wacht niet te lang met aanmelden, want er zijn voor beide bijeenkomsten een maximaal aantal plaatsen beschikbaar.
Bent u niet in staat om op eigen gelegenheid te komen dan kunt u gebruik maken van de vervoerservice AutoMaatje van Welzijn Albrandswaard. Neem wel tijdig contact op met Welzijn. Via telefoon: 010-5018322 of via e- mail: automaatje@welzijnalbrandswaard.nl

Esperanza hoopt weer velen van u te ontmoeten, dus Kom Erbij!