Hoorapparaat gevonden of verloren? ‘t Hoorhuys helpt!

Door het dragen van mondkapjes verliezen slechthorenden makkelijk hun hoorapparaat. Het elastiekje waar-mee het mondkapje achter het oor zit, trekt bij het afdoen het hoortoestel uit het oor en dit raakt zo veelal ongemerkt zoek. Audicien Peter Triel van ’t Hoorhuys heeft een initiatief om gevonden hoortoestellen weer terug te brengen bij hun eigenaar.

Ieder hoortoestel heeft een uniek serienummer waarmee via de fabrikant te achterhalen is aan welk audiciens-bedrijf het hoortoestel is geleverd. Een audiciensbedrijf kan vervolgens weer zien aan wie het verkocht is en zo zorgt ‘t Hoorhuys ervoor dat het gevonden gehoorapparaat weer bij de eigenaar terecht komt.

Heeft u een hoorapparaat gevonden, dan kunt u dit bij ’t Hoorhuys in Poortugaal afgeven of opsturen. Dat kan door het toestel in een enveloppe op te sturen naar:

’t Hoorhuys, Kikkerstraat 3, 3171 GH Poortugaal