Maaltijdbezorging SWA vanaf november weer van start

Elke eerste en derde donderdag van de maand

Stichting Welzijn Albrandswaard start vanaf begin november de maaltijd-bezorgservice weer op. Dit keer werken zij samen met Remco Abel van Abel en Tasman en Ad Janssen van GasteRhoon. Elke 1e en 3e donderdag van de maand verzorgen zij om beurten een hoofgerecht en een dessert voor €10.=.

Voor 5 november bestaat de menukeuze uit huisgemaakte erwtensoep met worst en roggenbrood óf stoofvlees met rode bieten-stamppot met in beide gevallen een verrassings-taartje toe. Voor 19 november kunt u kiezen uit een klassieke Rhoonse kipstoofpot of stamppot rauwe andijvie met spekjes, beiden met een verrassingsdessert. Het verschil met vorige maaltijdbezorgingen is, dat de maaltijd contant moet worden betaald bij de bezorger. Zij hebben geen wisselgeld, dus graag gepast betalen.

Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk 2 dagen van tevoren uw maaltijdkeuze door, uw adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden dat u wilt bestellen. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 16.00 uur koud bij u geleverd, omdat in de praktijk bleek dat veel mensen de maaltijd pas de volgende dag tussen de middag eten.

Minima kunnen zich aanmelden bij Vraagwijzer, 010-5011222. SWA heeft tijdens de eerste vijf maanden van de coronacrisis ook maaltijden aan huis bezorgd. Dit was in eerste instantie alleen voor ouderen die normaal gesproken deelnemen aan het Seniorenrestaurant De Ontmoeting in Poortugaal en Portland. Later werd dit voor iedereen beschikbaar.

Toen in september De Ontmoeting weer opstartte, hoopte SWA dat dit door zou kunnen blijven gaan, want samen eten blijft toch altijd het gezelligst. Helaas gooide corona wederom roet in het eten. Zolang het gewenst is, zal SWA daarom deze maaltijdservice bieden.