Plus Hofland helpt!

Het plotselinge besluit om horecagelegenheden te sluiten heeft grote financiële gevolgen voor de betreffende bedrijven. En zo zijn er nog veel meer bedrijven die getroffen worden!

Wij willen dan ook horecabedrijven in omgeving Albrandswaard die momenteel met voorraden levensmiddelen (retailverpakkingen) of groenten en fruit zitten, helpen door deze voorraden in onze winkel te verkopen.

Indien wij extra medewerkers nodig hebben, zullen wij ook eerst kijken of wij lokale ondernemers kunnen helpen, door medewerkers uit jullie bedrijven in te huren.

Kunnen wij helpen? Neem dan contact op met Richard Hofland, Richard.hofland@plus.nl. Wij kunnen dan in overleg bepalen wat wij kunnen verkopen om de financiële schade enigszins te beperken. Alle kleine beetjes helpen! Voor meer informatie, bekijk onze FaceBook pagina