ALBRANDSWAARD HELPT Flyer

Help mee de eenzaamheid onder de oudere en kwetsbare inwoners te bestrijden!

Na de landelijke oproep om het sociaal contact met ouderen en kwetsbare inwoners zoveel mogelijk te vermijden om zo het coronavirus niet verder te verspreiden, dreigt de eenzaamheid onder deze groep nog groter te worden!

Bezoekjes worden afgezegd, hun vaste activiteiten gaan niet door en er heerst angst om de deur uit te gaan en ziek te worden. Albrandswaard Helpt!, een initiatief van Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA), roept de inwoners van Albrandswaard op, om juist in deze onzekere tijd, extra aandacht te besteden aan onze kwetsbare inwoners. Sociale contacten en praktische ondersteuning zijn voor veel mensen heel belangrijk en daarom breidt SWA haar diensten uit met o.a. boodschappenhulp, telefoonservice voor een dagelijks praatje en praktische ondersteuning doormiddel van de inzet van vrijwilligers. Ook staan onze medewerkers elke dag telefonisch klaar voor vragen of een praatje!

Dus ken je iemand die in deze dagen een praatje of praktische ondersteuning kan gebruiken? Of heeft u zelf behoefte aan hulp of een praatje?

Neem dan contact op met Stichting Welzijn Albrandswaard via 010-5018322.